بسم الله الرحمن الرحيم
مرحبا بكم
مؤخرا اصبحت ابحث عن اى نكهات جديده وتمازج غريب و حبيت سلطه اليقطين البسيطه كالتالى:
نصف يقطين يتم دهنها بقليل من زيت الزيتون و تغلف فى قصدير و ندخلها الفرن لمده نصف ساعه و نجهز الخس الامريكى بعد غسله و تجفيفه من الماء و ترتيبه فى طبق التقديم نحمص البقان و نضيف التوت المجفف و اليقطين بعد تقطيعه مكعبات و نجهز الدريسنج عباره عن ربع كوب عصير برتقال ملعقه خل بالسميك ملح و ملعقتين زيت زيتون تمزج مع بعض و تضاف وقت التقديم
و بالعافيه
نصف يقطين يتم دهنها بقليل من زيت الزيتون و تغلف فى قصدير و ندخلها الفرن لمده نصف ساعه و نجهز الخس الامريكى بعد غسله و تجفيفه من الماء و ترتيبه فى طبق التقديم نحمص البقان و نضيف التوت المجفف و اليقطين بعد تقطيعه مكعبات و نجهز الدريسنج عباره عن ربع كوب عصير برتقال ملعقه خل بالسميك ملح و ملعقتين زيت زيتون تمزج مع بعض و تضاف وقت التقديم
و بالعافيه